Kaj ponujamo?

Smo vizionarsko podjetje z večletnimi izkušnjami in lastnim razvojem produktov. Vse zaščitne ponjave v naši ponudbi so nastale z lastnim jemanjem krojev in večkratnim prilagajanjem le teh za optimalno prileganje produktov. Za vsak produkt se po najboljših močeh potrudimo, da ga izdelamo kvalitetno in iz najboljših materialov trenutno na tržišču.

Kako delamo?

Ob vaši predložitvi naročila se osebno dogovorimo za izmero produkta. Ob jemanju krojne slike upoštevamo vse vaše zahteve in želje. Sledi krojenje materiala, šivanje in pregled kakovosti izdelka. Dokončan izdelek nato odpremimo po pošti ali pa zagotovimo osebno dostavo oz. montažo.

Predstavitev podjetja

Začeti našega podjetja segajo v leto 1995, ko je bilo ustanovljeno družinsko podjetje Kas s.p.. Pričeli smo z izdelovanjem avtomobilskih ponjav iz materiala Tyvek. Prodajni program se je povečal iz začetnih treh na več kot 60 različnih modelov, katere še dan danes dopolnjujemo. Nadaljevali smo s ponjavami za ostala prevozna sredstva, zaščito proti toči,…

Inšpekcija proizvajalca materiala Tyvek Topcover korporacije DuPont iz Luksemburga nam je leta 2002 podelila licenco za proizvodnjo in trženje materiala Tyvek Topcover za vse vrste ponjav na območju jugo-vzhodne evrope.

Nato smo začeli širiti prodajni program na navtiko in aviacijo, kar je botrovalo odločitvi, da podjetje preoblikujemo v družbo z omejeno odgovornostjo. Leta 2007 smo postali Propip d.o.o., družba za proizvodnjo in posredništvo.

Pričeli smo sodelovati s pomembnimi in uveljavljenimi slovenskimi podjetji, kot so Seascape, Pipistrel in Tips.

Leta 2015 smo se pričeli ukvarjati z glampingom (glamorous camping) in pomagali so-ustvariti luksuzen eko-resort Herbal Glamping Ljubno. Istega leta smo začeli sodelovati še s podjetjem Adria dom d.o.o. in z njimi sodelujemo na projektu butičnih, mobilnih, zložljivih šotorov.

Skupaj z našimi najpomembnejšimi kupci smo se razvijali tudi v podjetju Propip d.o.o.. Leta 2016 smo utesnjene proizvodnje prostore zamenjali s sodobno opremljeno proizvodnjo halo na 600 m2. Potrebam naših največjih kupcev pa sledimo tudi z nabavo sodobne opreme in delovnih strojev.

Tako razvojno, kot tehnološko, se trudimo slediti zahtevam trga in vsakodnevno izboljšujemo našo ponudbo, tako za velike poslovne partnerje, kot za posamezne kupce.